Saturday, November 13, 2010

bukan ceritera cinta,

sekarang saye rajen nak apdet belog.tak tau kenape.tibe2 je rajen.sebab nuffnang?
tak gak.belog ni biase2 je kot.
biasaa sgt.tah ade ke tak org jengah.
haiwan2 apetah lg kan?hukhukhuk.sedey melampau.

nuffnang pon takde kat page tu.hihihi
before this adee..tp..sek tuka2 layout,malasss nak pasang balik.
lgpon niat asal berbelog adelah utk share everythingggg
yg saye nak(ke.?)
org suke ke..tak suke ke...
hadappp jugak la kan.kihkih.

hmm..skrg payah siket nak apdet kot.
tak cam dolu2 mase single n not available-ke?;p
duluuu tak cukop tido,tak tido lansong ->teman burungg antu siannnnn
soang2 kat lua tu<-
uihh takpeee je aku.
skrg?cube laa.cube.
mase yg tersisa(lah sgt..) adalah utk beta membota.huhu
-susah nak o.t tido ni..
ade anak ni..moto hidop da kene tuka.
dulu-tido?no compromise.
skrg?----must compromise kawww.
kalo tak ke laot anak laki aku seme.
cececehh.ckp mcm ibu mithali ibu yg sejatiii....;p

yela kalo tak aku,sape lg tak nak care anak laki aku
seme tu?
kau ke?huooo tibe2 je ade madu yg pahit.
hukhukhuk.

ni entry sblom melelap kan mata.
ok skrg mata nak mintak tdo.
kan saye da kate-masa yg tersisa adalah itk tdo.
jn sia2kan peluang yg ade.

nite all.penat keje,tdo ea.

*best kan blogwalking.tp saye jarang tinggal jejak.
selamat berkenalan semua.

No comments:

There was an error in this gadget