Wednesday, December 1, 2010

nak cakap pasal elyana

aku tak paham nape gamba ni tanak dudok ikot turn dia.?
huh.sape da tengok wedding elyana?ye yea tau.da basi berulat-ulat lagi.aku da ada anak bizi kemain.yela aku sorang je ada anak,korang kann takde(heh.)
so,to the point je.
sumpah.lawa gile la baju nikah die(tapi banyak lagi yg lawa..contohnya macam baju nikah aku..?).means gabungan colour ala-ala biru hijau or biru firus name diberi, plus grey n putih.pelamin nikah dia.kannnn i like.hoh aku tak suke ayat ni.
gile ahh.sweet je time nikah.
ni da selamat kot.da sarung2.

sweet gile.oh.


sebenarnya,plamin nkah dia wat aku cam,woww!cantiknye!
b tak nak kawen lg ke?
ehhh hepp!hepp!
nak kene pancong jd hantu pocong?
bukan.bukan.
b kite kawen balik semula nak.?
hohh begitu. ;B)
motif pembunuhan
nak pelamin macam elyana punye.




majlis resepsi kat mentakab pon baju dia cun.kat kl pon cun cun cun.
hehe.aku ni cam dptsponsor lak puji lelebey2 ni.
tp gamba2 tu aku tak dpt kopi.so koang
tengok la
kat blog dia-elyananews.
baru puas.byk gamba dia kat situ.'kata blog die kan.takkan muka 
aku lak.haha
pastu aku jumpe MTV
elyana.
bes.cool gile.(mana satu ni-bes ke cool ke gile?gile betol.)
nak tengok tak?aku baik hati ni nak share.kalo kang cari mesti tak jumpe.
lalala~eh nak ke tak tak nak?haaa tau takot(tibe-tibe?)

ok da abes pon cite elyana.boley lipat kain.baru tenang hati aku.
hohh kepoh gile.




There was an error in this gadget